Σ. Βούλτεψη: Δεν ψηφίζουμε το νομοσχέδιο για τα κανάλια (Video)

Επίσημα η Ν Δ., δια στόματος της εκπροσώπου της Σοφίας Βούλτεψη δήλωσε χθες στο Κόντρα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών ευθυγραμμιζόμενη με τους καναλάρχες. Δεν αναγνωρίζει καμία οφειλή τους η Ν.Δ. καθώς όπως είπε το σήμα δεν είναι πλέον αναλογικό, αλλά ψηφιακό από το 2011.

Όταν ο Νίκος Φίλης της θύμισε ότι η Ν Δ. είχε αποκλείσει την ΕΡΤ, τη δημόσια συχνότητα από το διαγωνισμό για τον πάροχο, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «η ΕΡΤ δεν μπορούσε να πάρει μέρος».
Ευρισκόμενη όμως σε δύσκολη θέση για το θέμα αυτό, καθώς αποτελεί αίτημα του κόσμου να πληρώσουν αυτοί που ποτέ δεν πλήρωσαν το παραμικρό για την κρίση και ειδικά οι καναλάρχες  που εντάσσονται στο γνωστό τρίγωνο της διαπλοκής, βρήκε εύκολη διέξοδο χρεώνοντας «φασισμό» στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

Κάτι που συνηθίζεται τελευταία από τα στελέχη της Ν.Δ. καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των «επιχειρημάτων» της.
Έτσι η Σ. Βούλτεψη διαπίστωσε ότι «είναι φασισμός να λέει κάποιος τη γνώμη του και όταν δεν μας αρέσει να την ταυτίζουμε με συμφέροντα» για να καταλήξει ότι «είναι γνωστό ότι είστε φασίστες» και ενθυμούμενη την αγαπημένη της Βενεζουέλα κατέληξε ότι «εδώ δεν είναι Τσάβες».

Επιπλέον επειδή η «μαγκιά» στη Ν Δ. ξεχειλίζει και μιας και η κ. Βούλτεψη θεωρεί τη Ν.Δ. μια πολύ προσωπική της υπόθεση, καθώς θίγεται προσωπικά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει την αποφασιστικότητά του να χτυπήσει τη διαπλοκή, στη γνωστή λαϊκή διάλεκτο που επιλέγει να ομιλεί (της ρούγας) πρόσθεσε: «Εμένα ο γιος του εργολάβου για διαπλοκή με τους εργολάβους δεν θα με κατηγορήσει».

Πηγή: avgi.gr

Μοιραστείτε